Volwassenen

Rondleidingen voor volwassenen

U kunt bij Nationaal Monument Kamp Vught een rondleiding boeken, met datum en tijd in overleg te reserveren (duur: 75 minuten). Volwassenen betalen een entree-toeslag; voor scholieren en zogenaamde kortingsgroepen geldt een aanzienlijke korting.

Het tarief voor een rondleiding voor een groep volwassenen is € 75,00. Daarnaast is er een (gereduceerd) entree-toeslag van € 3,50 per deelnemer (max. 25 personen per groep); dit bedrag vervalt voor Museumkaart-houders.
Jeugdgroepen (anders dan schoolgroepen bv. scouting) brengen wij slechts € 50,00 in rekening.

Voor kortingsgroepen geldt € 75,00 per groep (max. 25 deelnemers). Het betreft dan: geüniformeerden, veteranen, (organisaties van) nabestaanden van oud-gevangenen. Voor hen wordt geen entree-toeslag in rekening gebracht. Ook op de eerste woensdag van de maand (= vrij entree voor iedereen) wordt geen entree-toeslag berekend.

Wilt u een rondleiding in een andere taal dan Nederlands? De rondleiding kan in het Engels, Frans, Duits en Italiaans gegeven worden, en meer is mogelijk. Neemt u dan contact op met het secretariaat. Voor een rondleiding in een vreemde taal is de toeslag per rondleiding € 10,00.

Een rondleiding boeken & contact

U kunt een rondleiding boeken via de kalender. Ook kunt u van maandag tot en met vrijdag contact opnemen met Liesbeth Prijt/Jessica Gommers via telefoonnummer (073) 6566764.

Attentie: het geven van rondleidingen is alleen toegestaan voor officieel erkende rondleiders van Nationaal Monument Kamp Vught. Met een groep kunt u ons alléén op afspraak bezoeken.

Het is mogelijk extra onderdelen toe te voegen aan uw rondleiding, zoals:

• het huren van een ruimte voor een eigen activiteit;
• een bezoek aan barak 1B (geopend wo/za/zo 12.00-17.00 en in vakanties);
• een film in het auditorium;
• een lezing door een gastspreker;
• een wandeling naar de voormalige fusilladeplaats of langs de drie gereconstrueerde spoordelen (op eigen gelegenheid).
Wilt u meer weten over deze extra programma-onderdelen en de tarieven, neemt u dan contact met ons op. Bekijk hier meer informatie over onze faciliteiten.