Volwassenen

Het aanbod van rondleidingen voor volwassenen is vanwege de corona-maatregelen beperkt. Tijdelijk  kunnen wij geen grote groepen volwassenen ontvangen. Ook is de zondagmiddagrondleiding vervallen. Zodra dit weer mogelijk is, vindt u hier de nodige informatie. Momenteel bieden wij kleinschalige rondleidingen aan voor volwassenen:

Rondleiding over buitenterrein

Met een groep van maximaal 5 personen kunt u een eigen rondleiding boeken. Deze kunt u reserveren aan de hand van uw voorkeur voor datum en tijd (binnen openingsuren). Een rondleiding duurt gemiddeld 75 minuten.
Het tarief voor maximaal 5 deelnemers is € 50,00, exclusief de rondleider.

Wilt u een rondleiding in een andere taal dan Nederlands? De rondleiding kan in het Engels, Frans, Duits en Italiaans gegeven worden, en meer is mogelijk. Neemt u dan contact op met het secretariaat. Voor een rondleiding in een vreemde taal is de toeslag per rondleiding € 10,00.

Rondleiding + museumbezoek

Indien u naast de rondleiding ook het museum wilt bezoeken, geldt de reguliere entree van € 11,00 p.p.
Dit bedrag vervalt voor Museumkaart-houders, op vertoon van de Museumkaart aan de balie. Overige kortingen zijn tijdelijk niet van toepassing.
Voor of na de rondleiding kunt u op eigen gelegenheid de vaste expositie bezoeken met een audiotour (beschikbaar in Nederlands, Engels, Frans en Duits).
Wij reserveren dan een tijdslot voor u op de dag van de rondleiding (tussen 10.00 en 15.00 uur van zondag t/m vrijdag; tussen 12.00-15.00 uur op zondag).

Een rondleiding boeken & contact

U kunt een rondleiding boeken door een bericht te sturen naar info@nmkampvught.nl
Wilt u hierin uw keuze voor rondleiding met/zonder museumbezoek aangeven (gewenste datum en tijd); tevens uw naam, contactgegevens (mail en telefoon) en het aantal deelnemers.
U ontvangt een bericht van het secretariaat (van maandag t/m vrijdag bereikbaar) om uw reservering af te ronden.

Het is mogelijk extra onderdelen toe te voegen aan uw bezoek, zoals:
• een bezoek aan barak 1B (geopend op woensdag en zondag van 12.00-17.00; op zaterdag van 13.00-17.00 uur; extra in vakanties);
• een wandeling langs drie gereconstrueerde spoordelen. Lees hier meer over de kampspoorlijn;
• een wandeling naar de voormalige fusilladeplaats (met auto bereikbaar via onverharde weg bij de Loonsebaan);
Bekijk hier meer informatie over onze arrangementen en faciliteiten.

Foto’s boven: tijdens rondleiding voor corona-tijd – Jan van de Ven; bezoeker met audiotour – DigiDaan