Volwassenen

Er worden momenteel geen rondleidingen en groepsactiviteiten aangeboden voor volwassenen, houd de website in de gaten voor updates. Aanvragen voor het najaar zijn allemaal onder voorbehoud. 

Rondleidingen voor volwassenen

U kunt bij Nationaal Monument Kamp Vught een rondleiding boeken, met datum en tijd in overleg te reserveren (duur: 75 minuten). Volwassenen betalen een entree-toeslag; voor scholieren en zogenaamde kortingsgroepen geldt een aanzienlijke korting.

Het tarief voor een rondleiding voor een groep volwassenen is € 80,00. Daarnaast is er een (gereduceerd) entree-toeslag van € 4,50 per deelnemer (max. 25 personen per groep); dit bedrag vervalt voor Museumkaart-houders.
Jeugdgroepen (anders dan schoolgroepen bv. scouting) brengen wij slechts € 55,00 in rekening.

Voor kortingsgroepen geldt € 80,00 per groep (max. 25 deelnemers); voor hen wordt geen entree-toeslag in rekening gebracht. Het betreft dan: geüniformeerden, veteranen, (organisaties van) nabestaanden van oud-gevangenen. Ook op de eerste woensdag van de maand (= vrij entree voor iedereen) wordt geen entree-toeslag berekend.

Wilt u een rondleiding in een andere taal dan Nederlands? De rondleiding kan in het Engels, Frans, Duits en Italiaans gegeven worden, en meer is mogelijk. Neemt u dan contact op met het secretariaat. Voor een rondleiding in een vreemde taal is de toeslag per rondleiding € 10,00.

Een rondleiding boeken & contact

U kunt een rondleiding boeken via de kalender. Ook kunt u van maandag tot en met vrijdag via mail contact opnemen met Liesbeth Prijt/Jessica Gommers.

Attentie: het geven van rondleidingen is alleen toegestaan voor officieel erkende rondleiders van Nationaal Monument Kamp Vught. Met een groep kunt u ons alléén op afspraak bezoeken.

Het is mogelijk extra onderdelen toe te voegen aan uw rondleiding, zoals:
• een bezoek aan barak 1B (geopend wo/za/zo 12.00-17.00; extra in vakanties);
• een rondleiding langs drie gereconstrueerde spoordelen (€ 80,00, 1,5 uur). Lees hier meer over de kampspoorlijn. Indien u deze rondleiding wilt aanvragen kunt u een bericht sturen aan info(at)nmkampvught.nl;
• een wandeling naar de voormalige fusilladeplaats (op eigen gelegenheid);
In de kalender kunt u in het veld ‘Toelichting’ uw wensen en voorkeuren aangeven; u krijgt persoonlijk bericht van het secretariaat over uw aanvraag.
Bekijk hier meer informatie over onze arrangementen en faciliteiten.