Arrangementen

Het herinneringscentrum beschikt over:
– Een museumcafé, met koffie, thee en chocolademelk, worstenbroodjes (ook veganistisch) en tosti’s; tijdelijk gesloten i.v.m. corona-maatregelen
– Een museumwinkel met boeken, cd’s en dvd’s;
– Een bibliotheek met documentatiecentrum (op afspraak; boeken alleen ter inzage);
– Een aangename vergaderruimte met 12 luxe stoelen;
– Er is een parkeerterrein voor de deur, waar je gratis kunt parkeren;
– Een gratis parkeerruimte voor twee touringcars bevindt zich aan de linkerkant van de Lunettenlaan, vóór het parkeerterrein voor bezoekers.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om bij Nationaal Monument Kamp Vught een studiedag, seminar of vergadering te organiseren, neem dan contact op met Liesbeth Prijt.

Praktische zaken

– Er is 1 rolstoel te leen in NM Kamp Vught en 1 rolstoel in barak 1B;
– Het terrein, de gebouwen en barak 1B zijn rolstoeltoegankelijk met hulp van een begeleider. Deze heeft desgewenst vrij entree;
– Honden zijn niet toegestaan m.u.v. (blinden-)geleidehonden;
– Fotograferen is mogelijk met camera of telefoon;
– Voor het maken van filmopnames kun je een verzoek sturen via info@nmkampvught.nl
– Het is niet toegestaan om te telefoneren in het museum;
– Je kunt gebruik maken van garderobekluisjes;
– Bij regen kun je een paraplu lenen.
Onze baliemedewerkers heten je graag welkom.

Groepsarrangementen

In combinatie met een rondleiding biedt Nationaal Monument Kamp Vught arrangementen aan voor groepen in ons museumcafé, dat een mooi uitzicht biedt op de omliggende lunetten (oude verdedigingswerken). Het museumcafé is tijdelijk gesloten i.v.m. de corona-maatregelen.
De tarieven zijn als volgt:
– Koffie/thee: € 1,75;
– Koffie/ thee & appeltaart € 4,25. De heerlijke appeltaart wordt geleverd door Ambachtelijk Centrum Groote Cingels (Cello). Op verzoek is ander gebak mogelijk, Vughtenaartje, brownie en muffin;
– Lunch van € 9,50 (twee belegde broodjes, krentenbol, koffie en thee);
– Luxe lunch van € 14,00 (zoals hierboven, met warme snack, fruit en (karne-)melk;
Een lunch is mogelijk van dinsdag tot en met zaterdag, dit vanwege de overige horeca-activiteit in het weekend.
Wij verzoeken je uiterlijk twee weken voor uw bezoek te reserveren. Het maximale aantal personen voor een horeca-arrangement is 35 personen voor het koffie/thee/taart-arrangement en voor de lunch in verband met de capaciteit van de horeca-faciliteiten; grotere groepen in overleg. Ook kunnen wij de tijden van de rondleiding en het nuttigen van consumpties afwisselen, zodat u met meer mensen prima bij ons terecht kunt.
Wijzigingen in het aantal deelnemers dien je uiterlijk twee werkdagen (van maandag t/m vrijdag) voorafgaand aan het bezoek door te geven via 073 656 67 64 of via info@nmkampvught.nl.
Het gereserveerde aantal arrangementen wordt aangehouden voor de op te maken rekening, ook al is het aantal deelnemers lager. Indien mogelijk, wordt bij een onverwacht hoger aantal het aantal consumpties aangepast. Je betaalt dan het aantal genoten consumpties.

Foto boven: Lunet en museumcafé (foto Jan van de Ven)