Tijden & prijzen

NM Kamp Vught gesloten:

– T/m 27 november 2019 (behalve voor groepsrondleidingen die vooraf geboekt zijn)
– 25 en 31 december
– 1 januari
– Maandag (oktober t/m maart)

Barak 1B geopend:

– Extra in november: dagelijks 12.00 – 17.00 uur, behalve maandag 4, 11, 18, 25 en 27 november.
De entree is in november gratis. Uw bijdrage wordt op prijs gesteld. Het hoofdgebouw is dan gesloten i.v.m. inrichting van het gebouw.
Daarna: Woensdag, zaterdag en zondag 12.00 – 17.00 uur.

Barak 1B gesloten:

25, 30 en 31 december
– 1 januari

NM Kamp Vught geopend:

– Maandag (april t/m september): 10.00 – 17.00 uur
– Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 – 17.00 uur
– Zaterdag, zondag en feestdagen: 12.00 – 17.00 uur

Vanaf zondag 1 december is er een rondleiding voor individuele bezoekers om 14.00 uur door Nationaal Monument Kamp Vught (deelname is € 2,50 p.p. + entree (10 t/m 17 jaar: € 1,00 + entree). Verkoop aan de balie op de dag zelf; reserveren is niet mogelijk (max. 25 deelnemers). Extra in vakanties: kerstvakantie zuid-Nederland (data worden aangevuld).

Entree:

De entree is € 11,00 voor volwassenen en € 4,00 voor jongeren van 10 t/m 17 jaar (een bezoek wordt geadviseerd vanaf 10 jaar, onder begeleiding). Inclusief audiotour (Nederlands, Engels, Duits en Frans).
Optioneel: oortelefoontjes (te koop voor € 1,00).

Uw entreebewijs is een combi-kaartje; geldig op de dag van bezoek in Nationaal Monument Kamp Vught en in barak 1B. Indien barak 1B gesloten is, blijft uw entreebewijs één maand geldig; u dient uw entreekaartje te tonen bij bezoek aan barak 1B.

Voor een gezin met 2 volwassenen en max. 3 kinderen (10 t/m 17 jaar) is er de gezinskaart van € 26,00 (korting = € 8,00), inclusief audiotour.

 • Vrienden en Beschermers hebben onbeperkt vrij entree met 1 introducé (uw gegevens worden nagegaan aan de balie), inclusief audiotour.
 • Op vertoon van MuseumkaartVeteranenpas en Postactieven Pas van Defensie heeft u vrij entree, incl. audiotour. Tip: bezoek het nabijgelegen Geniemuseum, gevestigd in de voormalige keuken van Kamp Vught; Museumkaart geldig.
 • Met de App van Tapperuse betaalt u per minuut voor de tijd dat u het museum en/of barak 1B bezoekt.
 • Via Tiqets kunt u online entreekaarten kopen; dit aanbod is vooral gericht op buitenlandse toeristen en niet noodzakelijk.
 • De VIP-kaart van de BankGiro Loterij, de Rembrandtkaart en de ICOM-kaart zijn niet geldig.
 • U kunt naast contant en via PIN ook betalen met Visa Card, MasterCard en American Express.
 • De entree tot barak 1B is in november gratis; het hoofdgebouw is dan gesloten i.v.m. inrichting van het gebouw.

Elke eerste woensdag van de maand zijn het herinneringscentrum én barak 1B gratis toegankelijk (2019: 6 februari e.v.). De entree is tevens vrij op dagen van herdenkingen.
Wij verzoeken u tijdig te arriveren i.v.m. de sluiting van NM Kamp Vught en barak 1B om 17.00 uur. Een bezoek aan één lokatie neemt gemiddeld een uur in beslag.

Voor scholen, jeugdgroepen en groepen volwassenen gelden andere, gereduceerde tarieven, zie het onderdeel Rondleiding boeken
Het geven van rondleidingen is alleen toegestaan voor officieel erkende rondleiders van Nationaal Monument Kamp Vught.
Met een groep (iedereen vanaf 10 jaar) kunt u ons alléén op afspraak bezoeken. U kunt met ons secretariaat uw eigen rondleiding reserveren vanaf slechts € 50,00; datum en tijd in overleg! (max. 25 deelnemers per groep).
Er is een parkeerterrein voor de deur, waar u gratis kunt parkeren. Ook is aan de Lunettenlaan een gratis parkeerruimte voor touringcars. De parkeerruimte is beperkt; u kunt ook langs de weg in de berm parkeren.

 • Lees meer over onze arrangementen en faciliteiten;
 • Huisregels (pdf);
 • Bezoekersvoorwaarden (pdf).
 • Het wachtwoord voor ons wifi-netwerk is: welkombijnmkv
 • Van maandag t/m vrijdag is het van maart t/m juni vaak erg druk in het museum i.v.m. de vele rondleidingen voor scholieren, tot plm. 15.30 uur. Als u een rustige dag zoekt, is zaterdag of zondag (van maart t/m juni) meer geschikt voor individueel bezoek.