Tijdens de vernieuwing

Vanaf 6 mei is een deel van het hoofdgebouw afgesloten. Tijdens de vernieuwing van het herinneringscentrum treffen we de nodige aanpassingen, zodat u ook tijdens de werkzaamheden een indruk krijgt van de geschiedenis van Kamp Vught.

Vanaf 6 mei wordt de entree (€ 7,50) aangeboden inclusief het gebruik van de audiotour (normaal € 2,50 p.p., beschikbaar in Nederlands, Engels, Duits en Frans). Lees meer over de audiotour.
Vrienden en Beschermers hebben onbeperkt vrij entree, met 1 introducé. Ook Museumkaarthouders en houders van een Veteranenpas ontvangen gratis de audiotour.
De entreebedragen blijven dus gelijk, waarbij wij u als tegemoetkoming i.v.m. de werkzaamheden de audiotour aanbieden.

In de gebouwen op het buitenterrein wordt een tijdelijke expositie over de geschiedenis van Kamp Vught ingericht (begin juni gereed).
Bovenstaande plattegrond  geeft een indruk van de toekomstige indeling, met 300 vierkante meter nieuwbouw voor ontvangst van groepen (rechtsboven in plattegrond) en meer ruimte voor de vaste expositie over Kamp Vught. De ruimte voor wisselexposities wordt verplaatst naar de plek van het huidige auditorium.
De officiële heropening van de nieuwe vaste expositie en de nieuwbouw is beoogd in het najaar van 2019.
Lees meer over de vernieuwing van het herinneringscentrum.