Rondleiding op zondag en in vakanties

Op zondag en in de vakanties is er om 14.00 uur een rondleiding door Nationaal Monument Kamp Vught, waarvoor u op de dag van bezoek een kaartje kunt kopen. Deze rondleiding is bestemd voor individuele bezoekers. Deelname kost € 2,50: 10 t/m 17 jaar € 1,00. De rondleiding is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Verkoop aan de balie op de dag zelf; reserveren is niet mogelijk (max. 25 deelnemers). Dit bedrag is naast de entree voor individuele bezoekers.

Verkoop vanaf opening op de dag zelf: elke zondag 14.00 uur, extra rondleidingen in meivakantie 25 april t/m 3 mei om 14.00 uur.

Reacties van bezoekers

Esmee (14) uit SoeFoto NMKV_bij kindermonument - foto Jan van de Vensterberg schreef in het gastenboek: “Dit was een hele heftige ervaring voor mij, Het is goed om er heen te gaan… we moeten allemaal onze ogen en oren open houden! en ze nooit meer dicht doen waardoor het ooit nog kan gebeuren…”

Mevr. Hermens: “Vanuit Landgraaf met de trein naar Den Bosch, een fiets gehuurd en lekker door het Brabantse land naar het Nationaal Monument Vught gefietst. Mooie fietsroute die makkelijk te doen is. Kamp Vught doet je weer op aarde belanden en vertelt hoe het ooit was in oorlogstijd in Nederland. Zo ver mag het nooit meer komen. Als je de beelden ziet, de verhalen hoort en leest en alles bezichtigt, weet je precies weer waarom we 5 mei nog steeds vieren. Ook ik ben weer terug op aarde. Echt de moeite waard, voor iedereen.”