Voorwaarden

Boekingsvoorwaarden:

Het geven van rondleidingen

Informatie verstrekken aan groepen groter dan vijf personen op het terrein van Nationaal Monument Kamp Vught is alleen toegestaan voor officieel erkende rondleiders van Nationaal Monument Kamp Vught.

Aanvangstijdstip

Je kunt bij boeking uw gewenste aanvangstijdstip aangeven. Een rondleiding kan van maandag t/m vrijdag tussen 8.30 en 15.30 uur starten.
In het weekend kunt u een groepsrondleiding reserveren tussen 12.00 en 15.30 uur. Buiten deze openingstijden geldt een verhoogd tarief; dit is alleen mogelijk in overleg.
In de maanden maart t/m juni bieden wij een rondleiding voor volwassenen van maandag t/m vrijdag vanaf 14.00 uur aan in verband met de grote vraag naar rondleidingen voor jeugdgroepen.

Duur

Een rondleiding duurt 75 minuten voor volwassenen en 60 minuten voor jeugdgroepen.

Op tijd

In de boekingsbevestiging vind je de tijd die wij voor uw bezoek gereserveerd hebben. Wij adviseren minimaal een kwartier van tevoren aanwezig te zijn. Arriveert de groep onverhoopt te laat, dan verzoeken wij  vriendelijk dit zo snel mogelijk telefonisch te melden. De tijd die men te laat komt, wordt in mindering gebracht op de duur van de rondleiding.

Wijze van betalen

Tenzij anders afgesproken, betaal je vooraf naar aanleiding van een door ons toegezonden factuur.

Groepsgrootte

Het aantal personen per rondleider wordt vastgesteld door het secretariaat van Nationaal Monument Kamp Vught. De gemiddelde groepsgrootte ligt rond de twintig personen maar de medewerker kan hier naar eigen inschatting van afwijken.

Begeleiding

Per rondleiding dient minimaal één begeleider aanwezig te zijn. De begeleider is verantwoordelijk voor de orde in de groep. Bij de museumles kunnen maximaal twee begeleiders per groep aanwezig zijn. Wij bieden voor maximaal 5 begeleiders per groep gratis entree voor Nationaal Monument Kamp Vught, waar naast de vaste presentatie ook de wisselexpositie te bezoeken is.
Voor begeleidende ouders bieden wij de audiotour met korting aan: € 1,50 p.p. in plaats van € 2,50.

Annulering

Annuleren dient per telefoon of via het formulier op deze website te geschieden.
Bij annulering 7 dagen voor aankomst, zien wij ons genoodzaakt om 75 % van het tarief in rekening te brengen aan de partij die boekt.
Bij annulering op de dag zelf én bij niet verschijnen zonder afmelding wordt 100% (het volledige bedrag van de rondleiding) in rekening gebracht.

Wijzigingen

Wijzigen van tijd en datum is mogelijk onder voorbehoud dat de voorgestelde nieuwe afspraak in onze planning past. Wijziging dient per telefoon of per formulier op deze website te gebeuren. Je ontvangt een bevestiging per e-mail of op schrift van de wijziging. Pas na ontvangst van de bevestiging is de wijziging definitief.

Optie

Een optie nemen betekent dat wij een bepaalde datum en tijd maximaal twee weken voor de groe vasthouden. Na uiterlijk twee weken dien je de optie te bevestigen; anders komt deze automatisch te vervallen.