Kamp Vught in de klas

U boekt bij ons een rondleiding en voorbereidend lespakket in één. Het voorbereidende lespakket heet ‘Kamp Vught in de klas’. U kunt binnen dit pakket kiezen uit drie rondleidingen (60 minuten). Het lespakket is ook los te bestellen via info@nmkampvught.nl

dvdhoesKleiner

Kamp Vught in de klas:  De rondleiding sluit aan op het lespakket, waardoor voorbereiding en bezoek elkaar versterken. ‘Kamp Vught in de klas’ is de ‘standaard’-rondleiding, waarbij wij er vanuit gaan dat u met uw klas de film uit het voorbereidende lespakket hebt behandeld. Eén hoofdpersoon uit het lespakket staat centraal in de rondleiding.

Voorwerpen: in deze rondleiding wordt het verhaal van Kamp Vught verteld aan de hand van het terrein en van een tas met voorwerpen uit Kamp Vught die de rondleider meeneemt. De rondleider vertelt het verhaal van Kamp Vught in grote lijnen, maar heeft ook de ruimte om specifiek in te gaan op vragen vanuit de groep.

Personen: in deze rondleiding wordt het verhaal van Kamp Vught verteld, plus het verhaal van een gevangene uit dezelfde streek of plaats waar uw groep vandaan komt. Hoe eerder u reserveert, hoe beter wij bijbehorende verhalen kunnen opzoeken.

Bekijk de trailer van ‘Kamp Vught in de klas’, met voice over van Jeroen Krabbé:

Tarieven voor bezoek:

  • Programma ‘Kamp Vught in de klas’:  rondleiding, usb-stick met films, 32 lesbrieven, een docentenhandleiding, handling- en verzendkosten – totaal € 80,00;
  • Wanneer een extra rondleider nodig is, betaalt u daarvoor € 40,00.
  • Losse lesbrief: afname minimaal zes stuks. Bij een bestelling groter dan achttien stuks is het voordeliger een compleet lespakket te bestellen; anders € 1,50 per lesbrief. Dit kunt u aangeven in het formulier onder ‘Opmerkingen’.
  • Toeslag vreemde taal per rondleiding: € 10,00.
  • U ontvangt het lespakket nadat wij de boeking hebben bevestigd.

Wanneer u de dvd en/of de docentenhandleiding al in uw bezit hebt, kunt u dit bij de boeking aangeven. U krijgt dan een korting op de pakketprijs.

Achtergrondinformatie
Veel leerlingen volgen twee keer in hun schoolloopbaan een rondleiding bij ons: zowel op de basisschool als op de middelbare school. Deze momenten liggen vaak in tijd kort na elkaar. Wij willen leerlingen bij hun tweede bezoek meer en andere informatie meegeven dan bij hun eerste bezoek. Daarom zijn er lesbrieven van ‘Kamp Vught in de klas’ op drie niveaus: voor groep 7/8, vmbo en havo/vwo.