Oproep voor vrijwilligers museumcafé

Nationaal Monument Kamp Vught wordt eind november heropend met een nieuwe expositie, nieuwe faciliteiten voor groepen én een nieuw museumcafé. Het museum zoekt vrijwilligers die zich willen inzetten als gastvrouw of gastheer in het geheel vernieuwde museumcafé. Met uitzicht op het natuurgebied van de Vughtse Lunetten gebruiken bezoekers hier verse koffie, thee, versnaperingen en lunches.
Omdat het museum verder groeit en het museumcafé dagelijks geopend zal zijn, zoekt Nationaal Monument Kamp Vught gastvrouwen en gastheren. Jaarlijks komen ook vele groepen op afspraak voor een rondleiding, die hun bezoek combineren met een horeca-arrangement. Het nieuwe museumcafé is voorzien van professionele apparatuur en is vanaf 30 november geopend van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur, zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur (van april tot oktober ook op maandag).

Omgeving van Vught

Wij vragen een inzetbaarheid van ten minste één dagdeel per week. Daarnaast bent u flexibel en representatief, bij voorkeur woonachtig in Vught of ’s-Hertogenbosch en omgeving. Horeca-ervaring is een pré. Vanaf eind oktober zijn er voor medewerkers enkele introductie-bijeenkomsten over (Nationaal Monument) Kamp Vught. Voor overige vrijwilligersfuncties zijn momenteel geen vacatures.
De gastheren en gastvrouwen werken meestal samen met een collega. De operationeel manager verzorgt de planning en begeleidt het team van (in totaal ruim 100) vrijwilligers. Nationaal Monument Kamp Vught biedt een bescheiden reiskostenvergoeding, verzekering en deskundigheidsbevordering. Regelmatig zijn er gezamenlijke activiteiten met de vrijwilligers.

Voor meer informatie en een kennismakingsgesprek kunt u contact opnemen met Liesbeth Prijt, of 073 658 7016 (dinsdag t/m vrijdag 8.30 tot 16.00 uur).

Foto: bezoekers in het museumcafé dat tot mei 2019 in gebruik was (foto: Jan van de Ven)