Vanaf 1 juni weer geopend

Nationaal Monument Kamp Vught kan per 1 juni haar deuren weer openen. U bent welkom!

Als individuele bezoeker kunt u ons vanaf juni alleen met reservering bezoeken:

U kunt een tijdslot reserveren waarbinnen u het bezoek wilt aanvangen (scan uw tickets binnen dit tijdslot). Daarna heeft u die dag tot 17.00 uur de tijd om het museum te bezoeken. Wanneer u ons een bezoekt brengt moet u op de hoogte zijn van onze bezoekersvoorwaarden. Op de pagina met veelgestelde vragen vindt u nog meer informatie over uw bezoek.

Bekijk ook de website van het RIVM voor de meest actuele informatie. Op de website van de Nederlandse Museumvereniging vindt u meer specifieke informatie over musea.

Vernieuwde expositie ©DigiDaan

Het herinneringscentrum zal alleen geopend worden voor individuele bezoekers. De groepsrondleidingen, -activiteiten en -arrangementen kunnen niet plaats vinden tot 1 september. Wij zullen de komende weken zoveel mogelijk groepen informeren over de annulering van hun bezoek. U kunt ons bij vragen over uw geplande bezoek ook zelf een bericht sturen; info@nmkampvught.nl of naar de medewerker met wie u de boeking heeft gemaakt.

  • Tot maandag 31 augustus heeft buurtbus 207 zijn dienstregeling opgeschort. Bereikbaarheid van het herinneringscentrum met het openbaar vervoer is daardoor beperkt.