Boekje ‘Kamp Vught in tekeningen’

Twee vrijwilligers van Nationaal Monument Kamp Vught hebben het boekje ‘Kamp Vught in tekeningen’ gemaakt, waarvan de opbrengst bestemd is voor de uitbreiding van Nationaal Monument Kamp Vught. Vrijwilliger Liesbeth Sidler maakte een aantal tekeningen, geïnspireerd op de gebeurtenissen in Kamp Vught. Bert Oomen maakte hierbij korte verhalen die op een compacte manier een beeld geven van de geschiedenis van het kamp.
Het boekje is te koop in het museum en via de webwinkel voor 10 euro. Canon uit ’s-Hertogenbosch heeft als sponsor in natura de druk verzorgd. De gehele opbrengst komt ten goede aan de educatieve uitbouw. De opening van de nieuwbouw én de geheel vernieuwde vaste expositie is beoogd voor november 2019.

Foto’s: burgemeester R.J. van de Mortel van de Gemeente Vught ontving op 16 november het eerste exemplaar van ‘Kamp Vught in tekeningen’ van Jeroen van den Eijnde, directeur Nationaal Monument Kamp Vught;

Jeroen van den Eijnde, burgemeester Roderick van de Mortel, vrijwilligers Liesbeth Sidler en Bert Oomen van Nationaal Monument Kamp Vught met het boekje ‘Kamp Vught in tekeningen’ (foto’s: Jan van de Ven).

Het boekje (28 pag.) is te koop in Nationaal Monument Kamp Vught en de webwinkel.